Sistem aerare cu bule fine

threaded-disk

FlexAir® Threaded

Descarcati fisa tehnica

Difuzori disc cu bule fine

Difuzorii disc FlexAir™ asigură flexibilitate operațională cu eficiență maximă a transferului de oxigen.

Difuzorii EDI cu diametre de 7-inch, 9-inch și 12-inch au o conexiune filetata 3/4-inch NPT (tată) pentru ușurința de instalare/întreținere și aplicatii universale. Unitățile pot fi montate cu ajutorul conexiunii UDM, fiind, de asemenea, disponibili cu montura inovatoare EDI cu sa (ISM), care oferă o rezistență mecanică de neegalat. Difuzorii disc sunt construiti din polipropilenă cu fibra de sticlă și sunt adecvati pentru aplicatii la adâncime (temperatură înaltă), precum și pentru exploatarea in medii cu temperaturi foarte scazute.

Unitatile FlexAir sunt disponibile cu membrane EPDM de calitate premium. Difuzorii încorporează o supapă tripla externa pentru a preveni pătrunderea lichidului sau a solidelor în difuzor sau tubulatura sub presiune in condițiile normale de funcționare pornit/oprit.

  Difuzorii ISM 9-inch sunt disponibili si cu mediu de difuzie din ceramic de calitate superioara. Acesti difuzori sunt potriviti pentru aplicații de aerare continua, atunci cand este necesară o durată de viață maxima in functionare.

t-series

FlexAir® T-Series

Descarcati fisa tehnica

disc-saddle

Saddle Mount

Descarcati fisa tehnica

Difuzori tubulari cu bule fine

Difuzorii tubulari T-Series FlexAir sunt difuzori cu membrana flexibila, cu pori fini, capabilă să asigure o eficiență ridicata a transferului de oxygen, cu o flexibilitate maximă de amestecare.

Aceste unități sunt configurate cu manșon de membrană EPDM de calitate premium, perforat special pentru o capacitate ridicată de tratare volumetrica a aerului. Pentru aplicații industriale și aplicatii menajere speciale, sunt disponibile materiale de membrană alternative, inclusiv uretan, silicon, matrita PTFE și alți polimeri de specialitate. EDI oferă difuzori într-o varietate de dimensiuni, pentru a satisface cerințele pentru debitul de aer.

Difuzorii standard FlexAir T-Series, cu conexiune 3/4-inch NPT din oțel inoxidabil (tata), sunt asamblati din fabrică și gata pentru instalare. Pentru aplicații de specialitate, sunt disponibile conexiuni alternative.

disc-ceramic

Ceramic Saddle Mount

Descarcati fisa tehnica