Sistem aerare cu bule mari

maxairssgraphic

PermaCap®

Descarcati fisa tehnica

Difuzori disc cu bule mari

Difuzorii EDI PermaCap 5 & FlexCap sunt unități de aerare eficiente si performante, cu membrană cu bule mari. Unitatile PermaCap și FlexCap oferă o valoare semnificativa ca solutie economica de aerare.

Aceste unități sunt configurate cu o membrană EPDM de calitate premium, special conceputa pentru a exclude substantele solide și a asigura o funcționare pe termen lung fără probleme. Baza difuzorului si inelul de fixare sunt fabricate din material ABS durabil.

Unitatile PermaCap 5 sunt disponibile cu conexiuni filetate 3/8 inch NPT (tată) sau 3/4 inch NPT (tată), pentru a permite o instalare rapidă și simplă. Unitățile 3/4-inch pot fi montate cu ajutorul Monturii Universale cu Sa. Acesti difuzori sunt adecvati în special pentru instalarea cu conducte verticale de aductiune în stațiile de epurare și canale de aerare.

permacapgraphic

MaxAir® SS

Descarcati fisa tehnica

Difuzori tubulari cu bule mari

Difuzorii EDI MaxAir SS Broad Band sunt difuzori cu bule mari din oțel inoxidabil, utilizati pentru aplicații cu amestecare maxima. Unitățile ofera o distribuție superioară a bulelor, capacitate maximă de tratare a aerului si un bun transfer de oxigen.

Difuzorii sunt construiti din otel inoxidabil 316, pentru o durată lungă de viață.

Aceste unități pot fi utilizate în cele mai exigente aplicatii de aerare / amestecare, inclusiv egalizarea debitului, canale de aerare/amestecare. Partea inferioara este deschisa, iar acest lucru minimizează posibila blocare a solidelor la oprire, oferind o functionare superioara pe termen lung. În cazul în care este necesar, EDI poate furniza unitatile MaxAir cu deflector instalat pentru serviciul MBBR.

Difuzorii MaxAir folosesc o conexiune filetata SS 3/4-inch NPT (tata) pentru ușurința de instalare și aplicare universală. De asemenea, EDI oferă conexiuni de 12-inch și 24-inch SS, pentru a satisface necesitățile aplicației.